Okulumuz Hakkında

0 356 611 30 04 cep. 0 545 366 45 80
 Fotoğrafı

VİZYON

Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı bilgili, becerili ve iyi bir ahlâka sahip nitelikli öğrencilerin yetiştirildiği, tercih edilen bir okul olmaktır.

MİSYON

Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; Sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, mili ve evrensel değerleri tanıyan benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek.

Öğretim Şekli

Normal

Ders Başlama ve Bitiş

YABANCIDIL

İNGİLİZCE

Isınma Şekli

Soba

ADSL (1 Mbit)

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

İlçeye uzaklık :5,4 km İle uzaklık :43,5 km

Yerleşim Yeri Bilgisi

Köyümüz yaklaşık 35 haneden oluşmaktadır. Geçim kaynağı genellikle tarım ve hayvancılıktır. Köyümüz dışarıya göç vermektedir.

Diğer Hususlar

Okulumuz ilk olarak 1965 yılında iki derslik ile eğitim ve öğretime açılmıştır.1987 yılında bir derslik daha yapılmıştır.2012 yılından itibaren öğrenci sayısının azlığından 1 derslikte tek öğretmenle eğitim ve öğretime devam etmektedir.2014 yılı itibariyle anasınıfımız bulunmakta eğitim öğretim yapılmaktadır.